Bloggpost 1

Matthew Fitzpatrick kommer till Barsebäck Golf & Country Club för att försvara sin titel i Nordea Masters.

Fitzpatrick vann tävlingen förra året på Bro Hof GC med tre slags marginal, hans andra Europatourseger i karriären:

”Segern i förra årets Nordea Masters ledde till ett karriärlyft. Jag behöll därefter min goda form och fick totalt sett en fantastiskt bra säsong. Jag har hört positiva saker om Barsebäck GCC, så jag ser mycket fram emot att försvara min titel där” sa Matthew Fitzpatrick i en kommentar.

Nordea Masters gör 2017 en efterlängtad återkomst till Barsebäck GCC som arrangerar tävlingen för tionde gången. Senast spelades tävlingen här 2009.

”Vi är väldigt glada att ha en så stark spelare som Matthew Fitzpatrick i startfältet och ser det som mycket positivt att han återvänder till Nordea Masters för att försvara sin titel. Fitzpatrick är en av Europas bästa spelare och vi tror att många unga golffans ser fram emot att se honom spela på svensk mark igen”, kommenterar Claes Nilsson, Tournament Director Nordea Masters.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.